Spring til indhold

Kundereferencer

Kunde: Aarsleff

Hovedestadens Letbane

“Der er ingen løsninger, der kan sammenlignes
med Safe2Fall. Styrken, holdbarhed, den lette montering og
tilpasningsmulighederne gjorde, at det var den eneste rigtige løsning.”

Dette er hvad Jascha Vejlgaard, Senior Project Manager hos Aarsleff fortæller om valget af sikkerhedsnet til broer på Hovedstadens Letbane.

“Godt samarbejde, samlet pakke af beregninger og leverance samt overholdelse af priser og tidsplan er, hvad lagde til grund for valget af Scan Convert A/S som leverandør.”

Foto: Aarsleff.dk

Omkring de udfordringer der lå forud for projektet, fortalte Jascha Vejlgaard følgende:

Hovedstadens Letbane havde store krav til sikkerhedsnet mellem broer, især i forhold til levetid, drift og vedligeholdelse, men deres rådgiver havde ingen løsningsforslag til udformning af et sikkerhedsnet. Aarsleff’s egne rådgivere måtte derfor gå ny veje for at løse opgaven i samarbejde med Scan Convert A/S, som har udviklet Safe2Fall specielt til den slags komplicerede opgaver. Aarsleff fik det tilpasset til broerne og Hovedstadens Letbane har efterfølgende været så imponeret med resultatet, at de har bestilt Safe2Fall til yderligere 2 broer.”

“Aarsleff’s projekteam har været rigtig tilfredse med Scan Convert A/S’s produkter og service og vil meget gerne anbefale dem til vores kollegaer og samarbejdspartnere.”