Spring til indhold

En sikkerhedsplatform mange muligheder

Safe2Fall har et meget fleksibelt design der kan tilpasses enhver bro konstruktion. Vi har derfor ikke kun 3 forskellige designs vi kan tilbyde. Vi tilpasser designet så det passer perfekt til de enkeltes behov.

På fabrikken i Odense har vi fuld kontrol over hele design- produktons- og montageprocesserne. Dette gør at arbjedsgangen er relativ kort og hurtig fra ide til produkt. Ved eventuelle ændringer eller behov for hurtig reaktion på et projekt, har vi strukturen og evnerne til dette.

Fra skitse til virklighed

At realisere designidéer er en proces bestående af mange trin. Vi hjælper med at udfylde hullet mellem skitse og virkelighed, ved at lave en 3D printet model af den Safe2Fall løsning der passer hos den enkelte kunde. Dette hjælper med at skabe klarhed omkring design features, samt visualisere og overskueligøre eventuelle ændringer eller nye tiltag i designet.

Ved at have en meget tæt samarbejdspartner inden for 3D print, kan vi hurtigt og nemt bringe skitser og 3D tegninger ud i den virkelige verden i et passende størrelsesforhold.

3D printet model af Safe2Fall sikkerhedskassette.

Bærearme til montage på eksisterene autoværn

Denne type Safe2Fall bærearm, er designet med henblik på nem, god og hurtig montering fra vejbanen. Bærearme placeres blot over eksisterende autoværn på broen og boltes fast.

Bærearme til montering på betonbro

Denne type Safe2Fall bærearm, er designet til montage på betonbro, hvor bærearme boltes fast på top og side. Her er en laske implementeret i designet for at sikre bærearmens styrke.

Bærearme til montage på stålbro

Denne type Safe2Fall bærearm, er designet til montage på stålbro, hvor bærearme boltes fast på siden af broen. Her er en laske implementeret i designet for at sikre bærearmens styrke.